marți, 9 decembrie 2014

Au implinit trei luni

Dupa cum stiti este vorba ce gemenii pe care nasa lor ii sarbatoreste in fiecare luna . De fapt ei implinesc peste putin timp 5 luni, doar ca eu am ramas in urma rau cu postarile. Dar , jur cu mana pe inima ca am avut motive intemeiate. Sa nu va speriati, nu am fost bolnava, nici nu m-am lasat de aceasta arta minunata si dulce. Dar sa nu va mai tin in suspans si sa va dezvalui motivul. M-am mutat in casa noua. Nu va speriati, laboratorul a ramas la aceeasi adresa pe care o stiti. Doar eu si sotul meu ne-am mutat in casa visurilor noastre, de parca celelalte case in care am locuit nu erau tot casa visurilor noastre ! Dar asta are un ceva pe care nu vi-l pot explica, un ceva ce ma face sa imi doresc sa stau mai mult pe acasa si sa ma bucur de ea.
Dar acum, de la casa de vis , sa trecem la torturi de vis, si s-ar putea sa va sufoc cu postarile, avand in vedere cat de multe s-au strans si astepta sa fie admirate de voi.2 comentarii:

 1. Bine ati revenit in casele noastre, d-na Viorica ,sa stapaniti sanatosi noua locuinta , care sa va dea linistea necesara creatiei de arta.
  Adevarul este ca ne-ati cam lipsit. Va doresc mult spor in continuare
  Mihaela E.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc Mihaela. Ma simt minunat si sunt fericita ca mi-am realizat si acest vis.

   Ștergere