marți, 16 septembrie 2014

Candy bar roz

Pentru micuta Sabina am avut de facut un candy bar in nuante de roz si alb. Asa a fost tot decorul salii in care s-a desfasurat evenimentul, asa au fost florile si punctul de atractie al serii, candy barul. Am facut din nou o multime de prajiturele care mai de care mai bune si mai aspectoase. Am pus aici doar o parte din ele, atat cat mi-a permis spatiul din showroom. Am aranjat  si am facut un fel de simulare la cum urma sa arate. Eu va voi arata pozele facute in showroom si le voi adauga pe cele de la restaurant atunci cand le voi primi si eu.
Ceea ce doresc sa va spun este ca a fost primit cu mare incantare, ca invitatii s-au delectat cu dulciurile delicioase, ca isi tot faceau drum sa mai guste una alta, ca s-au mancat foarte repede, ca marturiile de botez au fost foarte apreciate, ca unii le-au papat pe loc, iar altii le-au luat acasa sa le duca in dar copilasilor lor. S-au amuzat foarte tare de biscuiteii de turta dulce cu talpite si degetele ca niste bomboate care chiar te imbiau sa le papi. Dar mai bine va arat poze si comentam dupa ce le veti vedea.3 comentarii:

  1. Chiar daca nu mai scriu asa de des,sa stiti ca,va urmaresc zi de zi si ca fac parte printre cei care va iubesc! Mihaela (Torino)

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua,doamna Viorica!i-mi puteti spune va rog cu ce a-ti lipit decorul din fondant pe turta dulce,si daca a-ti copt turta dulce cu betele in ea.va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere