duminică, 27 iulie 2014

Petrecerea Anisiei

Ce repede trece timpul ! Parca ieri ii faceam tortul de botez, iar acum Anisia a implinit un anisor si i-am facut tortul pentru prima aniversare. Tare dreag mi-a fost sa lucrez acest tort pentru ca draga imi este aceasta famile minunata pe care am avut ocazia sa o cunosc. Sunt tare bucuroasa cand am ocazia sa intalnesc oameni de calitate, oameni ce merita sa le acorzi increderea ta. La multi ani Anisia, de acum iti vei alege singura temele ce vor face deliciul torturilor tale aniversare.
3 comentarii:

 1. Si mie imi sunt tare dragi fetitele dv. cu rochitele lor sofisticate si ochisorii lor expresivi. La multi ani ! Anisiei , sa creasca repede sa poata realiza cat de frumos tortulet i-au oferit parintii la prima aniversare.

  Cu mult drag
  Mihaela E.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt depășită ,nu există cuvinte care sa descrie frumusețea torturilor, foarte frumoase personajele , combinatia culorilor într-un cuvânt totul. Irina

  RăspundețiȘtergere
 3. Veselie si culoare , personaje dulci si la propriu si la figurat realizate intr-un mare fel !!!! In felul dumneavoastra :UNIC !!!!

  Mihaela Stoica

  RăspundețiȘtergere