miercuri, 23 iulie 2014

Eclerul la loc de cinste

Azi m-am gandit sa va rasfat cu prajitura delicioasa si foarte populara prezentata in mai multe variante. Ecler cu crema fina de vanile, frisca proaspata din smantana dulce peste care a nins cu zahar pudra . Ecler cu aceeasi crema fina de vanilie si pentru a nu suferi de frig, l-am imbracat cu o manta din cea buna si fina ciocolata belgiana. Profiterol inecat intr-un sos delicios de ciocolata ce iti gadila simturile si te cuprinde cu aroma ei puternica.









3 comentarii:

  1. Vaaaaai, cum arata!!!! Senzational!!! Sa aveti mult succes!!! Va pup, Ileana Gica

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata ! Am fost plecata in concediu si abia asteptam sa vad ce minuni au iesit din mainile dumneavoastra de aur.Deschid pagina si oauuuuuuu....eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata preferatele mele !!!!!!!!!!!!!Curcubeu pe cerul gurii cum spune fata mea! Felicitari REGINA TORTURILOR si acum si REGINA PRAJITURILOR.Sunt sigura ca au un gust divin !Va felicit din suflet ca va largiti gama de produse si ii invidiez pe cei care sunt aproape de dvs si se pot delecta cu bijuteriile dulci create de dvs.

    Va pup si sa aveti mii de clienti!
    Mihaela Stoica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela. Vin in intampinarea clientilor mei ce nu doresc doar torturi decorate, ci vor un dulce de duminica, un dulce pe masa lor cand le vin prietenii in vizita sau cand merg ei intr-o vizita si vor sa se bucure alaturi de cei dragi cu niste desrturi facute cu mult drag, din ingrediente de cea mai buna calitate, proaspete si delicioase.

      Ștergere