vineri, 20 iunie 2014

Ruffles Wedding Cake

Dupa cum stiti foarte multi dintre voi, eu fac un numar limitat de torturi si astfel locurile se ocupa foarte repede si cu mult timp inainte. Dar ce te faci cand un client vechi si drag te roaga sa il scoti din impas, chiar in saptamana cu evenimentul ? Raspunsul este simplu : Un pic de efot in plus, si daca ai noroc sa fii in inspiratie, atunci problema este rezolvata.
Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, cand Adriana Petrescu a venit in tara si m-a rugat mult sa ii fac prietenei ei un tort de nunta. Niciodata nu am luat o comanda asa din scurt, dar provocarea m-a ispitit. Si astfel am realizat un tort elegant pe care eu il ador , iar mireasa a fost mai mult decat incantata. Fericirea ce se citea pe chipul ei a fost cea mai minunata rasplata a efortului meu.

2 comentarii:

 1. Minunat, deosebit de delicat iar fluturasii sunt de vis. Cum sa nu fii o mireasa fericita? Ii dorim tot binele din lume.
  Tot ce faceti e perfect, e o incantare!

  RăspundețiȘtergere
 2. buna ziua,eu sunt un mare fan pentru capodoperile de arta realizate de d-voastra ,sunteti inzestrata cu un foarte foarte mare har pentru deosebitele lucruri pe care le faceti ,clar cineva acolo sus va iubeste,
  dar daca imi permiteti as pune o intrebare:Ce ustensile folositi pentru a realiza dantela perfecta?
  cu toata stima,Claudia.

  RăspundețiȘtergere