joi, 26 iunie 2014

Dantela si trandafiri

Duminica a fost ziua prietenei noastre dragi, Florentina Lupescu , pentru care am facut acest minunat tort. Dar aici este o poveste frumoasa. Ziua ei a coincis cu botezul gemenilor familiei Ivanovici, botez la care ea era invitata si bineinteles ca a mers. Ioana si Horia au dorit sa ii faca o surpriza si un dar in acelas timp, un tort minunat facut de mine. A trebuit sa lucrez pe ascuns, avand in vedere ca Flori, saptamana trecuta a fost in tara si bineinteles prezenta ca de obicei in atelierul meu dulce. Surpriza a fost pe masura asteptarilor si bucuria din ochii ei la vederea tortului a fost de nedescris. La multi ani, draga mea prietena !
Acum am sa va arat si voua tortul delicios pe care l-a primit Flori, dar nu voi ramane datoare nici cu prezentarea tortului de botez al gemenilor familiei Ioana si Horia Ivanovici.
3 comentarii:

 1. Deosebit ! Sunteti extraordinara!Trandafirii sunt minunati . Dantela este fina , da o nota de eleganta aparte operei dvs dulci , iar nuanta de mov folosita este mai mult decta frumoasa!
  Felicitari!
  Mihaela Stoica

  RăspundețiȘtergere
 2. Splendid!!!!!!!! Mihaela(Torino)

  RăspundețiȘtergere
 3. Elegant și deosebit! Felicitări!
  Viorica( Reșița)

  RăspundețiȘtergere