marți, 22 octombrie 2013

Aniversarea Anielei

Aniela, cea pentru care cu ceva timp in urma am facut un tort superb de botez, acum a implinit un anisor. Asa ca pentru prima ei aniversare, Laura a dorit sa ii fac un tort cu totul special. Un tort vesel  plin de viata, un tort plin de culoare, un tort cum doar Aniela sa aiba.  Reactia Laurei a fost de incantare, uimire si satisfactie. Iar eu am fost tare fericita cand am vazut ca am reusit sa surprind o scena asa cum si-a dorit Laura. 


3 comentarii:

 1. Este o adevarata poveste acest tort; copilul din mine ar dorii sa intre in casuta sa vada interiorul , apoi sa ma joc cu ciupercutele si iepurasii care dealtfel te invita la joaca! Este exceptionala realizarea artistica, expresivitarea personajelor!! emana bucurie si buna dispozitie iar spectaculozitatea vine din faptul ca aceste jucarii sunt din zahar; cei carora le-am aratat realizarile Dv. sunt uimiti .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa stii Creola ca parintii sunt mai nerabdatori sa vada aceste torturi. Copii din ei vor si ei sa aiba parte de o petrecere minunata si un tort pe masura.

   Ștergere
 2. Acest tort este o adevarata poveste.Copilul din mine ar vrea sa intre in casuta sa vada interiorul, sa se joace cu iepurasii si ciupercutele care dealtfel prin expresivitate invita la joaca; este un tort care emana buna dispozitie si caldura, iar spectaculozitatea vine din faptul ca jucariile sunt din zahar -uimitor-Imi face o placere deosebita sa arat prietenilor mei realizarile Dv. si sa vad uimirea din ochii lor.Sunteti o minune!

  RăspundețiȘtergere