joi, 17 octombrie 2013

Alice pentru Sara

La petrecerea Sarei acest tort a facut senzatie. De la mic la mare nu mai conteneau cu exclamatiile de uimire, cu pozele ce imortalizau tortul si pe Sara cea mandra de tortul ei. A fost un real succes, o fetita fericita si o multime de copii incantati.
9 comentarii:

 1. Ce frumuseţe! Numai din mâinile dvs. poate ieşi aşa ceva, să faceţi să stea ceainicul în acea poziţie, deşi are ceva greutate...
  Felicitările nu sunt de ajuns.

  Claudia

  RăspundețiȘtergere
 2. Acesta nu este doar un tort ci un obiect de arta care care invinge legea gravitatiei! !!!!! Multe felicitari! Ma uimiti cu multitudinea de idei artistice pe care le puneti in practica intr-un fel unic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Creola, dupa cum vad eu, ai intrat in randurile fanilor mei. Bine ai venit !

   Ștergere
 3. Va multumesc! Datorita Dumneavoastra nu mai privesc torturile ca "ceva dulce", ci ca "arta dulce", motiv pentru care gratie indicatiilor postate de Dv.am inceput sa modelez- modest- cu pasta de zahar, spre marea incantare a familiei mele.

  RăspundețiȘtergere
 4. Impecabil.Numai dvs puteti sa sfidati forta gravitationala.maini de aur nu alta, praf de zana presarat peste operele dvs.Felicitari !
  Mihaela Stoica

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mihaela, esti cel mai mare fan al meu. Sa stii ca si clientii mei te ,,cunosc''. Chiar azi , o clienta si-a exprimat admiratia fata de tine. Multumesc ca imi esti mereu alaturi.

   Ștergere
 5. D-na Viorica, probleme cu calculatorul inseamna zile pustii fara vizita obisnuita la frumusetile dv.
  Acest tortulet este uimitor, tot stau si incerc sa-mi dau seama cum , ce au la interior ceinicutul si palariuta, am ramas paf !Cat e de dulcica Alice! Sunt minunati!
  Cu multa consideratie
  Mihaela E.

  RăspundețiȘtergere