marți, 14 mai 2013

Tort botez Hoinarind prin lume

Acesta este un tort spectacol. Un tort ce spune o poveste. Povestea lui Eric, asa cum isi doresc pentru el, Laura si Dan. Eric va avea o viata minunata inconjurat de dragostea netarmuita a parintilor lui. Eric va face inconjurul lumii si se va bucura de toate frumusetile ei. Am avut mult de lucru pentru a reusi sa realizez aceasta tema complexa, incepand cu conceptia ei, cu modul de abordare si obiectivele propuse. Astfel, Eric, in nacela unui balon, (asa cum apare si pe invitatia de botez) priveste lumea si asteapta sa creasca si sa o exploreze. Dar pana atunci, un ursulet dragalas, il personifica si hoinareste prin lume, traind momente minunate in acele locuri pe unde il vor purta pasii. La Paris, el fiind un pictor francez, picteaza turnul, la Londra,..barrr, ploua, are pelerina, deci nu-i pasa, la soare in Egipt descopera piramidele, iar un safari ii ofera posibilitatea de a face cunostinta cu animalele. In Scotia, la un castel vechi, imbracat in kilt, sau pe valuri cu placa de surf, si o binemeritata cafea turceasca la un caravansarai. Sa faca scubadiving, sa escaledeze muntii , sa descopere locuri neumblate si cate si mai cate, dar ...povestea continua.7 comentarii:

 1. Am ramas fara cuvinte!!!!!!!!nu pot sa spun decat felicitari!

  Mihaela Stoica

  RăspundețiȘtergere
 2. superb.nici nu iti vine sa tai din el.mii de aplauze

  RăspundețiȘtergere
 3. Dna Viorica, sunteti senzationala! nu cred ca alticneva putea sa realizeze aceasta tema superba! bravo!!! ideea e super, iar realizarea... fara cuvinte! Andreea

  RăspundețiȘtergere
 4. Minunata ideea, iar creatia - fenomenala! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 5. Felicitari dna Viorica! Sunteti unica! Eu nu pot sa uit fericirea nepotilor mei cand le-ati facut torturile de ziua lor... Abia astept sa faceti si tortul de ziua mea, si din nou, torturile pentru nepoti. Ne revedem in iunie!

  RăspundețiȘtergere
 6. nemaipomenit, un model superb si inedit sunteti AS .... :) Va pupam

  RăspundețiȘtergere
 7. Magnific...super realizare! Felicitari! Mihaela(Torino)

  RăspundețiȘtergere