duminică, 14 aprilie 2013

Tort botez Primavara cu barza

Constanta locuieste in Dubai, dar pentru acest eveniment important a venit in tara sa fie alaturi de familie si prieteni. Ea si-a dorit foarte tare ca tortul de botez al micutei sa fie facut de mine, si in consecinta m-a abordat cu mult timp inainte de a putea veni in Romania. Am ales impreuna tema si culorile tortului, astfel din aceasta conlucrare, a iesit un tort deosebit de frumos.
4 comentarii:

 1. Dna. Viorica toata admiratia si tot respectul pentru munca si pasiunea dvs. nu este zi de vreo 2 ani in coace sa nu vad creeatiile minunate cum pe fiecare tort asezati o noua poveste si dvs sunteti singura de la care am invatat si pot sa fac o figurina si aveti un dar de a combina culorile in asa fel sa te faca fericit oricit ai fi de trist.

  RăspundețiȘtergere
 2. D-na Viorica, am venit la GASTROPAN special sa vad standul d-voastra,la ce torturi faceti sigur luati locul I cu felicitari, am ramas dezamagita ca nu v-am vazut,....eu sunt un fan consacrat al torturilor d-voastra,...cu mult respect madalina

  RăspundețiȘtergere
 3. Constanta Ragalie14 aprilie 2013, 20:37

  A fost deosebit de frumos si de bun!!!! Ne-am bucurat toti, cu mic cu mare in egala masura de fiecare gandacel si floricica :-)Un tort este totdeauna o bucurie, dar un astfel de tort este o sarbatoare. Doamna Viorica sa fiti sanatoasa sa ne mai faceti astfel de bucurii!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari si pntru aceasta bijuterie!Imi pare rau ca nu pot sa spun decat FELICITARI !!!!!!!!!!Toate cuvintele de lauda au fost epuizate.
  Sanatate multa si putere de munca!

  Mihaela Stoica

  RăspundețiȘtergere