luni, 25 martie 2013

Little pony

Antonia si-a ales ca tema pentru tortul de ziua ei, personajele preferate : Little pony. Si cum Ruxandra, nasica ei, nu ii poate rezista, s-a conformat si i-a comandat tortul cu pricina. Little pony, dar nu oricare ponei, ci pe cei mai iubiti de Antonia, respectiv Rarity, Rainbow Dash si Pinkie Pie. Mi-a facut mare placere sa lucrez aceste personaje frumoase, in culori delicate, si foarte potrivite pentru o fetita de sase ani. Tortul a facut senzatie printre copii, mai ales ca fiecare a primit si cate o acadea cu un ponei. O petrecere reusita si o fetita fericita.


6 comentarii:

 1. A trecut mai bine de un an de cand deschid zilnic pagina dvs sa vad ce minunatii ati mai facut. Sunteti cu adevarat talentata!!!!Sa va dea Dzeu sanatate sa puteti sa faceti cat mai multe torturi. As dori sa va intreb pe ce suport puneti torturile ,am obs ca toate sunt pue pe ceva inalt si aratat ffff bine.Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Platoul pe care eu asez torturile este confectionat de mine, mai precis de sotul meu. Eu doar le decorez functie de culorile tortului sau tema lui. Sunt doua placi de musse ( asa de numeste materialul ) cu polistiren la mijloc. Musse-ul il gasesti la Art & Hobby.

   Ștergere
 2. Dear Viorica,

  I am amazed how amazing your cakes are.
  My question was are those my little pony cookies or what? Sorry can't understand your language.

  I have a foundation. And make free cakes for children in need.
  3 little girls want something with rainbow and a lot of color. This would be the perfect cake for them.
  could you please help me to make this cake? If you don't want me to make this cake, i will understand.

  My email is: info@theartofacake.nl

  I hope to hear from you soon. Ofcourse I will give all the credit to you.. I just want the kids to smile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thank you very much! You can make this cake, of course, if the kids will be happy, but I can't help you to do it. The little ponies are made from rollfondant.

   Ștergere
 3. Buna ziua!V-as ruga sa-mi spuneti daca exista o tecnica de modelare a acestor superbi pony?Brenda

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna dimineata Brenda. Modelarea in sine este o tehnica. Ce si cum as putea sa iti spun. Eu modelez corpul dintr-o singura bucata de fondant, iar capul il modelez separat. Dar cum fac asta este greu sa iti povestesc aici. Iti pot spune ca sunt modelati din mana, fara mulaj si fara instrumente.

   Ștergere