marți, 22 ianuarie 2013

Winnie si prietenii lui la joaca

Winnie si prietenii lui au venit sa se joace cu invitatii lui Victor, la botezul acestuia.Voia buna i-a cuprins pe toti, de la mic la mare si astfel petrecere pentru botezul lui Victor a fost una foarte reusita.

2 comentarii:

  1. Buna ziua d-na Viorica. Sunt o mare admiratoare a dvs. As dori sa va intreb daca mai este afisata : ´´cum se fac´´,aveati o rubrica unde dvs.explicati cum ati facut. ori ca nu o vad eu ,ori ca nu o mai aveti pe blog? era tare interesant,ma minunam mult.asa ca nu stiu ce s-a intamplat. daca aveti timp va rog sa imi raspundeti daca puteti. si as dori sa va mai pun o intrebare. stiti eu locuiesc in spania,dar voi merge in vizita in Romania, si as dori sa stiu daca atunci cand merg,daca va scriu cu timp inainte sa va consult daca santeti sau nu acasa,ati putea sa imi dati un curs intensiv de o zi sau 2 cum se fac jucariile si alte ornamente? stiu ca timpul e scurt.va multumesc ca o sa imi raspundeti. va salut. Violeta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Aceasta rubrica nu mai exista de mult. Era depasita in ceea ce ma priveste. Cursuri nu mai am timp sa organizez. Am foarte mult de lucru, si prefer sa realizez lucruri deosebite, lucruri pe care ador sa le lucrez.

      Ștergere