miercuri, 9 ianuarie 2013

Torturi de nunta

Pentru o mai mare usurinta in vizualizarea torturilor, am ales sa fac o retrospectiva a lor. Povestile lor si pozele detaliate le puteti vedea accesand torturile din lisa din dreapta.


PG" width="451" />

9 comentarii:

 1. Minunatie, splendoare, sugar art la maxim! Fondantul care trece prin mana dvs. este fericit, radiaza la final, transmite o stare anume care in alte parti sigur nu o poate face!

  RăspundețiȘtergere
 2. sint superbe !!!!!!puteti sa-mi spuneti de pe ce site ati procurat modelele de silicon pentru dantela?multumesc1

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna seara. Mulajele sunt procurate de pe diverse site-uri din SUA, UK, sau de la importatorii de profil din Romania. Nu imi cere sa iti dau linkuri, ca nu am timp, dar gasesti pe net tot ce doresti.

   Ștergere
 3. De unde procurati florile de pe tort? Acestea chiar nu se pot gasi daca nu ne dati un link.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga anonim, toate aceste flori sunt realizate manual, de mine din fondant. Asa ca nu vad cum ti-as da un link. Dar iti pot spune ca necesita multe, multe ore si zile de munca migaloasa.

   Ștergere
 4. Am fost la curs la Doamna Viorica si pot spune cu mana pe inima ca aceste flori sunt realizate din fondant, petala cu petala, cu multa rabdare si migala! Nici nu iti poti imagina cum din fondant poti crea asemenea minunatii. Daca s-ar gasi de cumparat aceste flori, nu ar mai exista ore si zile de truda si stres ca sa obtii asa minunatii... dar nici satisfactia ca ai reusit sa realizezi asa ceva, care este imensa! Cu mult drag, Monica!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este Monica, multa, multa, munca, multa migala si rabdare. Dar mai este ceva. Tot timpul trebuie sa te autodepasesti, sa faci florile sa para cat se poate de asemanatoare cu realitatea, si asta nu este usor.

   Ștergere
 5. Buna ziua D-na Viorica, toata stima si respectul ptr minunatiile care ies din mainile Dvs.
  Felicitari!
  Cat costa un kg de tort de nunta, din martipa...cu flori din fondant....mi-a placut in mod psecial cel alb, cu stratusi ri so floare de orhidee

  RăspundețiȘtergere