marți, 8 ianuarie 2013

Tort aniversar cu bujori si frunze de iedera

Un tort spectaculos si elegant pentru o aniversare pe masura.





5 comentarii:

  1. Cata finete...bellissimo!!! Mihaela(Toino)

    RăspundețiȘtergere
  2. superba realizare ca de fiecare data ne incintati numai si numai cu noutati Va felicit si va urez multa sanatate Elena Iancu

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplitatea ofera eleganta! Inca o "opera de arta" la colectia dvc. Va felicit inca o data pt lucrurile minunate pe care le faceti! Si revin cu o rugaminte fierbinte, va rooooog din suflet D.Viorica spuneti-mi care e secretul hortensiilor de va ies atat de perfecte? Bine am intelesc ca mana de aur si talentul fac treaba, dar totusi nu cred ca nu exista vre-un secret, pt ca am vazut aceeasi perfectiune si la cateva cursante de ale dvs. Si stiu ca acum ati putea zice ca daca sunt asa interesata, sa ma inscriu la cursurile dvs. Chiar mi-ar face o maaaare placere, dar luand in considerare faptul ca sunteti la celalalt capat al tarii fata de mn....nu prea imi permit. Asa ca ma multumesc sa va vizitez in fiecare zi pe blog. Si va multumesc ca in fiecare zi imi incantati privirile cu creatii tot mai evoluate si mai minunate.
    Cu tot respectul
    Anamaria C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Anamaria. Nu, nu am sa iti spun sa vii la curs, deoarece eu nu mai organizez cursuri, in ciuda faptului ca primesc zilnic zeci de cereri. Dar sunt prea obosita, iar cursurile ma solicita mult prea mult.
      In ceea ce priveste realizarea florilor de hortensie, nu sunt secrete, dar exista tehnica de realizare a lor. Nu am cum sa iti spun cum se fac. Asta se face practic. Dar si tu poti inerca pana iti vor iesi. Asa am facut si eu. Crezi ca mie mi-a aratat cineva ? Nu. Si in fiecare zi invat singura ceva nou, incercand lucruri noi.

      Ștergere
  4. Respect draga Viorica, superb lucrat. Din cite am inteles tu realizezi si florile din fondant, super...eu nu indraznesc sa le fac din fondant fiindca se lucreaza (dupa parerea mea) mai greu decit din pasta, cu atit mai mult ai respectul meu ca si florile iti ies minunate din fondant.
    Un nou an plin de bucurii si superbe realizari iti doresc din inima.
    Te sarut!

    RăspundețiȘtergere