sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Eleganta si stil

Un tort elegant facut pentru aniversarea unei doamne. Un cadou inedit facut de prieteni dragi
U







8 comentarii:

  1. cu adevarat super elegan felicitari d-na Viorica pentru tot ce realizati Elena Iancu Constanta

    RăspundeţiȘtergere
  2. cata migala.. e perfect ... un tort care in mod sigur si-a incantat destinatarul :)

    RăspundeţiȘtergere
  3. Felicitari! De cand v am descoperit nu obosesc sa privesc.
    Numele meu este lili si doresc sa va adresez o intrebare referitoare la pasta de zahar si fondant, am facut pasta de zahar si ma bucur ca desi eu n am facut in viata mea un tort, primul pas cu pasta de zahar a iesit ff bine, dupa reteta dumneavoastra, Acum am comandat si fondant de la LB, ce vreau eu sa stiu este daca pot amesteca fondantul de culori intense cu albul pastei de zahar ca sa nu Mai cumpar si fondant alb:D, VA multumesc! si am sa lupt sa izbutesc reusita unui tort ca vin zile ce cer cadouri.... :)) multii mei prieteni! Va imbratisez!

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata Lili. Pasta de zahar este doar pentru acoperit tortul. Prin amestecarea ei cu fondantul colorat isi pierde calitatile si crapa. Pentru modelat, da, poti amesteca fondantul colorat cu fondant alb Wilton sau fodekor.

      Ștergere
  4. Multumesc mult de tot, Lili

    RăspundeţiȘtergere
  5. Foarte frumos ! Sunt o mare admiratoare a d-voastra si o amatoare in arta minunata a torturilor. As dori sa va intreb cum sunt realizate dungile de pe acest tort .V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde . Multumesc pentru ceea ce ne aratati aproape zilnic.

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata Eugenia. Sunt benzi de pasta de zahar foarte subtire, pe care le cumpar gata colorate sau imprimate.

      Ștergere
  6. wow...un tort perfect! felicitari doamna Dinu :)

    RăspundeţiȘtergere

09 10