joi, 22 noiembrie 2012

Super Mario Bros

Kaan este fan al acestui joc video, si ca urmare parintii lui au dorit sa ii faca o surpriza de ziua lui, un tort cu aceasta tema. A fost o mare provocare pentru mine. M-am documentat mult, am studiat personajele, jocul, si m-am pus pe treaba. A fost nu greu, ci foarte greu sa realizez aceste personaje foarte elaborate, cu multe, multe detalii. Dar a meritat efortul. A iesit un tort care a facut fericit un copil de ziua lui, si pe toti ceilalti ce i-au fos alaturi.


4 comentarii:

 1. D-na Viorica ma uimiti mereu !!! Nici n-am cuvinte suficiente ca sa va laud corespunzator !!! Abia astept sa ne revedem, va pup cu drag Alina (Arad)

  RăspundețiȘtergere
 2. superb, d-na viorica ,... sa stiti ca desi nu am mai scris demult continui sa va urmaresc postarile cu rigurozitate..

  RăspundețiȘtergere
 3. Super , super,super!!!Foarte tare !!!!!!!!!!!Personajele sunt realizate fff bine.Sunt identice.Si nepotul meu este fan Super Mario si personajele sunt identice.

  Felicitari!

  Mihaela Stoica

  RăspundețiȘtergere
 4. ce copii fericiti! au tot ce-si doresc si o au pe dna Viorica sa le ofere tortul la care nici nu au visat! felicitari! adriana pavel

  RăspundețiȘtergere