marți, 23 octombrie 2012

Fashion

Acest tort l-am facut pentru ziua unei adolescente. Personaje nostime, vesele colorate si foarte moderne. Ziua ei a coincis cu ziua unui curs de modelaj in fondant. Cursantele au avut ocazia sa il admire live, si pentru ca nu mai conteneau cu exclamatiile, le-am spus : ok, vom face la curs aceste personaje ! Au inceput sa se teama. Cine ? Noi ? Nuuuu, nu putem ! Sunt grele, sunt prea elaborate ! Dar eu nu am cedat. Le-am spus ca vor reusi sa le faca sub indrumarea mea, si cei care mi-ati urmarit postarile ati putut vedea rezultatul. S-au jucat, au lucrat cu atata placere, au venit cu inovatii in materie de tinuta, si au fost fericite ca au realizat ceva ce parea irealizabil.


6 comentarii:

 1. Intradevar am vazut si realizarile cursantelor foarte reusite cu asa profesoare...

  RăspundețiȘtergere
 2. Super tort , super personaje super MAESTRA.Felicitari dna Viorica.Ma bucur si ma mandresc ca am facut si eu parte din unul din grupurile prezente la curs.

  Cu mult respect,
  Mihaela Stoica

  RăspundețiȘtergere
 3. Cea mai frumoasa figurina pe care am vazut-o pe un tort. Multumesc inca odata ca nu ne-ai lasat pina nu am invatat-o si noi sa o facem, esti fantastica! Te sarut

  RăspundețiȘtergere
 4. Superb e prea putin! Felicitari pentru ce ati reusit sa faceti la cursuri!

  RăspundețiȘtergere
 5. Extraordinar! O compozitie minunata, o realizare impecabila, in culori de vis! Sint impresionata. Superb!

  RăspundețiȘtergere
 6. minunat!!!in fata acestor minunatii ramai mut::.

  RăspundețiȘtergere