sâmbătă, 1 septembrie 2012

Nunta anului.

Imi cer scuze ca nu am intrat in ultimele doua zile sa va incant privirea si sa va bucur diminetile. Dar am fost mai mult decat ocupata. Am fost solicitata sa decorez tortul de nunta al uneia dintre cele mai importante persoane din stat, care azi se casatoreste. Si pentru ca inca nu a inceput acesta nunta a anului, nu va pot arata poze. Acum voi pleca o saptamana in vacanta, si voi reveni cu poze si detalii cand ma intorc. Pentru toti cei ce ma veti cauta, din nou imi cer scuze, dar nu voi raspunde nici la telefon, nici pe email. La revedere, pe 10 septembrie.

8 comentarii:

 1. Ati facut tortul Elenei?! Asta da! Felicitari!!!!!

  Concediu placut!

  Va pup,
  Dana C.

  RăspundețiȘtergere
 2. Vacanta placuta.... ma gandeam eu ca iar faceti ceva de amploare din moment ce nu ati avut timp sa ne mai delectati sufletul cu postarile dumneavoastra.

  RăspundețiȘtergere
 3. Habar nu ai ce ne-ai facut :)), acuma stam si asteptam 10 zile cu sufletul la gura!!!!

  Dana C.

  RăspundețiȘtergere
 4. Este vorba de tortul de nunta al Elenei Basescu , asa-i?

  RăspundețiȘtergere
 5. Vä doresc din suflet un concediu pläcut si odihnitor. Abia astept sä ne arätati poze cu acest tort mai de aproape, sä ne putem minuna in amänunt de toate florile cu care l-ati impodobit, deoarece pozele postate de mireasä pe twitter nu sint foarte clare. Dar oricum ce se vede este fantastic si urias. Felicitäri pentru asa o muncä giganticä.
  Eni

  RăspundețiȘtergere
 6. sincere felicitari,cred ca aceasta solicitare trebuie sa o considerati ca si pe un Oscar in ale cofetariei:) mult succes pe mai departe.asteptam pozele

  RăspundețiȘtergere
 7. Yupiii maine e 10... abea astept sa postati tortul. Speram ca v-ati reincarcat bateriile in concediu, si va asteptam cu drag postarile.

  RăspundețiȘtergere
 8. buna seara, haideti d-na viorica cu pozele ca murim de curiozitate sa-l vedem mai de aproape!

  RăspundețiȘtergere