duminică, 1 iulie 2012

Tort pentru turta Maria Padma

A trecut deja o luna de cand am plecat in prima vacanta din aceasta vara. Azi voi pleca din nou pentru o saptamana, dar de aceasta data pe plaiurile noastre. Voi merge la Turda, la Cluj, si prin acea zona minunata. Abia astept sa va impartasesc impresii. Dar inainte de a pleca, am sa va arat un tort care mie imi este foarte drag. Este un tort frumos prin simplitatea si eleganta lui, prin gama de culori folosita si prin faptul ca a placut tuturor tare mult.





12 comentarii:

  1. D-na Viorica siteti extraordinara imi place f mult acest tort combnatia florilor si a culorilor realizate la acest tort este super ca felicit si va admir Elena Iancu

    RăspundețiȘtergere
  2. Un tort superb ... vacanta placuta, veniti pe la noi.... e foarte frumoasa zona clujului va asteptam cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Tortul esteeee.....:MINUNAAAAT!!!!...cum de altfel sunt toate torturile dumneavoastraa!!!!Sa aveti zile frumoaseee cu muuulte bucuriii sii...sa va incarcati bateriile la maxim!!.Va pup si va imbratisez cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este f. f. frumos. Culorile deosebite si bine asortate incinta ochiul. Rochita este f. delicata, Imi place f. mult, felicitari si vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos dna Viorica.Culorile sunt minunate !Felicitari!

    Mihaela Stoica

    RăspundețiȘtergere
  6. Simplu , dar foarte elegant, imi place f mult ,felicitari , sa aveti concediu placut sa va intoarceti cu bine Va pup VIOLETA POP

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte foarte frumos!Si eu am vrut sa abordez acest stil numai ca pana la toamna nu mai fac din cauza climei care e impotriva mea :(( Va doresc un concediu placut! Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. F frumos, simplu si delicat. Culorile se imbina perfect !

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte frumos acest tort aranjamentul florilor,nuantele calde combinatile extraordinare Felicitari d-na Viorica Elena Iancu

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Viorica va scriu din Madrid. Sunteti o adevarata artista!!! Aici e foarte la moda si s-au deschis multe magazine cu produse de genul asta cara vand si online (unii primesc comnzi internationale). Se dau cursuri de modelaj, decorarea biscuitilor cu fondant si royal icing, cursuri de cupcakes, torturi, flori. Sunt si cursuri oficiale de Wilton si PME (fabricanti consacrati in acest domeniu).Eu am inceput sa "degust" din lumea fondantului si a "royal icing-ului" din Martie. Sunt autoditacta si am inceput cu biscuiti cu unt si apoi am facut 2 torturi pt. copii mei. V-as ruga frumos sa-mi spuneti ce grosime are blatul pe care il folositi la torturi odata ce l-ati copt. Nu am reusit sa vad pe facebook fotografia cu felia de tort ca sa aprecciez grosimea blatului. As vrea sa incerc sa fac blatul pe care il folositi dvs.Va multumesc!!! Vacanta placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Tania. Blatul are cam 5-6 mm grosime. Este blat de rulada. De altfel eu il folosesc pentru a face o rulada delicioasa cu crema de vanilie si fructe de padure.

      Ștergere
  11. Va multumesc pentru urari, chiar mi-am incarcat bateriile, asa ca o sa am cu ce va delecta.

    RăspundețiȘtergere