marți, 22 mai 2012

Cocktail party

Ioana a dorit de ziua ei un Cocktail party si evident un tort in tema. Mi-am batut ceva capul sa gasesc modul de abordare a temei si a realizarii ei. Si am reusit sa o surprind pe Ioana, care de altfel nici nu isi facea griji ca nu ar iesi frumos. Am ales sa fac o multime de pahare cu diverse amestecuri de bauturi , mai mult sau mai putin alcolizate. Iar amestecul de culori exotice te face sa doresti sa savurezi un cocktail rece si delicios. Am adus plaja, florile de hibiscus si palmierii sa faca atmosfera . Sa visezi la vacanta exotica, intins intr-un hamac, cu un pahar cu o licoare minunata, dulce amaruie, rece si parfumata. Desi afara ploua, ploua, ca in poieziile lui Bacovia, ziua Ioanei a fost luminata si insorita de tortul dorit.


10 comentarii:

 1. E.... NE UIMITI IN FIECARE ZI .O TEMA SUPER , SUPER REALIZATA.FELICITARI!!!
  MIHAELA STOICA

  RăspundețiȘtergere
 2. Formidabil ,dar adevarat .Si acest tort foarte reusit ca celelalte de altfel Sunteti formidabila Toata stima si respectul VIOLETA POP

  RăspundețiȘtergere
 3. Wooow!!!!!!! Vreau si eu in aceasta poveste si aici ploua,ploua si iar ploua. Foarte frumos realizat.Felicitari! Mihaela (Torino)

  RăspundețiȘtergere
 4. Super realizare ne uimiti ca de fiecare data cite frumuseti realizati VA FELICIT SINTETI EXTRAORDINARA nu am cuvinte Elena Iancu

  RăspundețiȘtergere
 5. iata un nou stil!exotic,modern,dar si romantic;deosebit!

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc mult pentru ca sunteti in fiecare zi cu mine, ca imi apreciati arta, ca va rupeti din timpul vostru sa imi lasati cateva cuvinte, sa ma incurajati. Va multumesc inca o data si va iubesc pe toti.

  RăspundețiȘtergere
 7. Viorica, esti imprevizibila cu decorarea torturlor. Minunat. Rosemary

  RăspundețiȘtergere
 8. Cat de fain, cat de tare, exotic! Am impresia ca aud si o muzica pe masura :))) Felicitari pentru efort si mai ales...imaginatie! Va pup!

  RăspundețiȘtergere
 9. A fost senzational tortul, un succes deplin! Chiar am si ciocnit cu paharele din decor:)

  Multumesc mult Viorica!

  RăspundețiȘtergere