Carmen adora freziile. Culoarea lor, parfumul lor, totul. Mi-a spus ca in fiecare an, la fiecare aniversare, primeste un brat de frezii. Fiind ziua ei, s-a rasfatat si cu un tort facut de mine. Rasfat, binemeritat, avand in vedere ca este mamica de gemeni,( ii stiti, gemenii Sava, cu tortul lor de botez minunat). Si-a dorit tare mult ca tortul sa fie decorat cu aceste flori, iar eu m-am codit putin, avand in vedere ca nu mai facusem frezii. Dar nu voiam sa o dezamagesc. Isi dorea prea mult aceste flori pe tortul ei, si atunci, mi-am dat toata silinta sa le fac. Florile au iesit foarte bine, de altfel multi dintre voi le-ati vazut , admirat si comentat pe facebook. Carmen, nu le-a vazut. Stiam ca nu are cont, si deci surpriza va ramane. Pentru a intregi decorul tortului, am facut si un cosulet impletit, tot premiera, o funda orange, am asezat totul pe un verde de primavara, si iata tortul nostru !
este atat de frumos,de emotionant!si eu ador freziile,aceste flori de primavara pline de culoare si un parfum unic.dar culorile sfumate si forma lor "enigmatica"(nu stiu de ce imi vine sa o numesc asa)mi se par extem de greu de realizat.nici nu vreau sa ma gandesc ce munca ai depus.oricum a iesit un tort de vis.culori divine,iar cosuletul...ce mai....in mainile tale totul prinde viata!
RăspundețiȘtergereElena, intradevar, freziile sunt destul de dificil de lucrat. Sunt sensibile, delicate, si implica multa manopera. Dar, de fapt, ce spun eu ! Daca vrei sa iasa ceva frumos, trebuie multa migala.
ȘtergereDRAGA MEA DOAMNA , NU AM CUVINTE SA VA SPUN CAT DE MULT IMI PLACE ACEST TORT!!!!!!!IMI PLAC TOATE TORTURILE FACUTE DE DVS, DAR ASTA E EXACT CE MI-AS DORI SI EU DE ZIUA MEA.FREZIILE SUNT FLORILE MELE PREFERATE .V-AM ADMIRAT BUCHETUL CAND L-ATI POSTAT SI CHIAR MA INTREBAT OARE CUM VA ARATA UN TORT CU FREZII .EI BINE... M-ATI LASAT FARA CUVINTE.. DIN NOU CE-I DREPT.
RăspundețiȘtergereVA FELICIT SI VA MULTUMESC PT TOT.DE ZIUA MEA O SA STAU CU ACEST IN FATA !
MIHAELA STOICA
Mihaela, ai de pe acum din partea mea, un buchet mare, mare de frezii.
ȘtergereMULTUMESC DNA VIORICA .TORTUL ACESTA CHIAR L-AM PRINTAT .O SA AIBE UN LOC DE CINSTE LA MINE IN CASA.SOTUL MEU A ZIS CA ESTE CEL MAI FRUMOS TORT CARE L-A VAZUT VREODATA.( ASA ZICE LA FIECARE TORT PE CARE IL VEDE LA DVS PE BLOG) DAR VA JUR CA ACEST TORT ESTE SUPER PREFERATUL MEU !
ȘtergereMULTUMESC , MULTUMESC , MULTUMESC!
MIHAELA STOICA
Absolut superb!...
RăspundețiȘtergereMultumesc mult.
ȘtergereExtraordinar de frumos! Aplauze la scena deschisa! Laura Nechita
RăspundețiȘtergereOooo, ma simt magulita.
ȘtergereE prea frumos ca sa fie mâncat!
RăspundețiȘtergereDar si prea bun sa nu fie mancat.
ȘtergereSuperb. Parca le simt mirosul lor, parca imi vine sa le ating cu obrazul.Sint minunate. Cred ca le-ai facut pe principiul lacramioarelor. In cosulet ce ai pus, sau ai lucrat cosuletul pe un pahar sau ceva asemenator? Sa sti Viorica, dimineata, pina nepotelul meu isi minca cerealele cu laptic, si ne pregatim de camin, eu dau o fuga pina la tine, si toata ziua imi merge bine, pt. ca ma binedispui. Rosemary
RăspundețiȘtergereOooo, nu, Roremary. Nu are nici o legatura tehnica executarii freziilor cu cea a lacramioarelor. Cosuletul in schimb, l-am facut in jurul unui blat de tort.
ȘtergereDoamneeee cata frumusete...am pur si simplu llacrimi in ochi de fericire cand le vad...le simt mirosul..pe cuvantul meu...Si pe dumneavoastra imi vine sa va imbratisez.Sunt o maare admiratoare a dumneavoastra desi nu va scriu la fiecare tort pe care il postati cred ca sunt prima care le vede....va pup si pur si simplu va iubesc!Claudia P.
RăspundețiȘtergereMa bucur Claudia sa iti citesc comentariul. Ma bucur sa aud ca esti pe faza la fiecare postare, asa ca diseara, te voi incanta cu altceva.
ȘtergereFrumos?E putin spus!Minunat!!!Iar mirosul lor l-am simtit pana la mine!Felicitari!!Viorica P
RăspundețiȘtergereSa stii ca eu cand le lucram, aveam pe masa o vaza cu frezii, iar eu lucrand la cele din fondant, aveam impresia ca si ele miros.
ȘtergereNu am cuvinte sa spun cat este de frumos,pur si simplu divin!FELICITARI PENTRU ACEST TORT MINUNAT !!!
RăspundețiȘtergerefoarte frumos tortul si felicitari ptr rabdarea cu care lucrati ptr ca toate sa iasa perfecte de vreun an fac si eu torturi ptr familia mea dar mi se pare asa de greu ,dvs va iasa perfecte felicitari inca o data si multumim ca ne invatati cate ceva
RăspundețiȘtergereTot de vre-un an fac si eu, asa ca persevereaza !
ȘtergereBuna ziua,
RăspundețiȘtergereduminica a fost ziua mea de nastere si da,sunt topita dupa frezii, sunt florile mele preferate, toti cei apropiatii mie stiu asta, sunt florile ce imi bucura ziua atunci cand le primesc, indiferent de anotimp, dar mai ales primavara!!!!!!
Aniversarea de anul acesta a fost una speciala pentru mine, asta pentru ca am avut alaturi minunile mele Ioana & Andrei(vezi tortul lor de botez), acum in varsta de 9 luni.
Cum o astfel de ocazie cerea o serbare pe masura si cum si eu imi doream un rasfat, am apelat la minunata dna Viorica pt o noua provocare: frezii si tort!
Rezultatul il vedeti, nu va pot descrie surpriza, bucuria si entuziasmul meu si al celor ce mi-au fost alaturi in aceasta zi, in momentul in care a fost dezvaluit tortul.Alaturi de bratul de frezii reale primite in dar, cosuletul dulce cu frezii reintregea peisajul dorit si imaginat inaintea acestei aniversari! Nu le poti diferentia si intr-adevar le simti acelasi parfum ca un buchet imens de primavara!
Iar gustul....
Dna Viorica, va multumesc din suflet pentru efortul depus, pentru migala, dar mai ales daruirea si dragostea cu care construiti fiecare opera dulce,ce bucura o aniversare, un botez, o nunta.....un suflet!
Va pup si va imbratisez cu mult drag,
Carmen
Multumesc mult Carmen pentru cuvintele minunate ce mi-au facut si mie ziua mai frumoasa. Multumesc pentru provocare, si pentru ca m-ai convins sa incerc ceva nou. Iti urez din nou sa ai o viata minunata, alaturi de familia ta minunata.
ȘtergereSunteti deosebita!!!Sunteti extraordinara!!! Nu stiu cum sa va cataloghez. de De 2 ani va urmaresc zilnic creatiile, dar nu am indraznit sa va scriu niciodata. Si eu ma pricep la prajituri si torturi, dar cu decoratul nu am nici o treaba. FELICITARI. SUNTETI MINUNATA. SA FITI SANATOASA SI IUBITA SI LA CAT MAI MULTE TORTURI. AVETI MAINI DE AUR. JANINA
RăspundețiȘtergereMultumesc Janina, si ma poti urmari in continuare, nu te voi dezamagi.
ȘtergereFără cuvinte parca e un tablou pictat ...... o opera de arta Anca
RăspundețiȘtergereMultumesc Anca.
ȘtergereMinunat, magnific, spectaculos ! Cred ca e prea putin spus oricum! Mii de felicitari stimata doamna!
RăspundețiȘtergereRamona, te mai astept.
ȘtergereD-na Viorica am o rugaminte la dvs.ajutati-ma cu o idee am de facut un tort cu tema ,,hrana sanatoasa,, si nu am nici o idee.ce as putea face ?donna
RăspundețiȘtergereDonna, nu te pot ajuta cu asa ceva. Conceperea unei teme implica un efort si un timp foarte mare.
Ștergerefoarte frumoase torturile. minunate. torturile acoperite cu fondant sunt insiropate? multumesc
RăspundețiȘtergereReteta mea de tort nu implica insiropare.
ȘtergereMinunate freziile. Iar funda - deosebita. Per ansamblu, un tort foarte reusit.
RăspundețiȘtergereMultumesc Cris. Te mai astept.
ȘtergereDoamna Viorica, sintem mai multe colege care va urmarim de cca 3 luni, din decembrie 2011 cind cautam ceva retete de prajituri pe internet.Nu am scris niciodata pt.ca la noi in sat nu este internet, iar la firma nu ne permitem. Acum sint la oras la o ruda, si abia am asteptat sa va pot scrie. Faceti niste torturi minunate,unul mai frumos ca altul, si la fiecare tort ne minunam si ne intrebam oare ce marime are blatul si oare cite kg are. Stiu ca va este destul de greu sa lucrati si sa ne aratati torturile dvs, sa raspundeti cu multa rabdare la fiecare admiratoare a dvs. Dar daca nu v-ar fi greu sa ne dati si marimea si greutatea tortului. Va multumesc. In numele colegelor de la firma care va admiram si apreciem semneaza Comanita.
RăspundețiȘtergereComanita, este destul de greu ceea ce imi ceri, dar am sa incerc. In general torturile mele cu trei nivele au ca diametre 30 cm, 22 cm, si 16 cm. Cele cu doua nivele in general au 25 cm si 16 cm. Cele cu un nivel, cel mai mic 22 cm. Ca si greutate neta, adica fara fondantul ce il acopera si fara decor, cele cu trei etaje au 10-12 kg, functie de inaltime, cele cu doua nivele, 5-6 kg, cele cu un nivel, 3-4 kg.
ȘtergereVa multumim pt. raspuns.Si eu imi punem aceasta intrebare.
ȘtergereRenoir, Monet, Van Gogh.... au pictat florile dar dvs. le creati ... Si este mult mai dificil. Stiu asta deoarece si eu am realizat trandafiri si crini. Pe cand ne aratati cum ati realizat freziile " pas cu pas" ? Abia astept ziua de maine...!!!! Cu ce ne mai incantati?
RăspundețiȘtergerePupici, Antonela
Multumesc Antonela. Tocmai am postat ceva frumos. Da fuguta si vezi !
ȘtergerePur si simplu perfect! nu ma satur sa te laud la fiecare minunatie ce o postezi! felicitari!!!!!! pup
RăspundețiȘtergereMultumesc, si am mai postat ceva, acum.
ȘtergereUn tort extraordinar de frumos, ce de comentarii aveti la el, o imbinare de culori...perfecta, si cata munca se vede in spatele acelui buchet. Felicitari!Imi place la nebunie impletitura cosuletului....
RăspundețiȘtergereMagnific!!!!!!!!!! Mihaela(Torino)
RăspundețiȘtergereDesi nu am mai trimis comentarii de ceva vreme , nu inseamna ca nu va urmaresc cu bucurie , insa acest tort chiar merita cele mai alese felicitari ! Este foarte fin si elegant , florile sunt de-a dreptul senzationale !De fiecare data ma intreb oare cu ce ne mai puteti surprinde , si de fiecare data descopar ca sunteti un adevarat izvor de inspiratie ! Felicitari !As dori sa va intreb : stamilele sunt tot de la LB? Din ce am vazut eu acolo , mi se pare ca acelea sunt mai mari!Va imbratisez si va doresc sanatate si putere de munca , sa ne umpleti si pe viitor sufletele , asa cum ati facut-o pana acum !Alina Lugoj
RăspundețiȘtergereDa, Alina. Staminele sunt de la LB. Sunt cele in trei culori la punguta. Sunt mici, asa cum le vezi.
ȘtergereDoamna Viorica !Sant asa de frumoase torturile ca nu am curajul sa va scriu si totusi trebuie sa fac ca nu pot trece cu vederea la talentul dmneavoastra.Ma ancantati de fiecare data cand vad operele unei maini asa de talentate ancat nu gasesti cuvinte de lauda ;doar va pot spune ca multumesc pentru dumneavoastra ca ne dati posibilitatea sa vedem aceste minunatii !cu mult respect Adela din Tg-Mures !
RăspundețiȘtergereMultumesc Adela si te mai astept.
ȘtergereAs anvata cu drag de la dumneavoastra cum faceti freziile asa de reale fiindca a anvata de la cel mai bun merita !
RăspundețiȘtergereStudiaza-le bine, incearca, si unde te impotmolesti ma poti intreba.
ȘtergereSuperb, superb, superb
RăspundețiȘtergeremultumesc Oana
ȘtergereNumai cuvinte de lauda, pentru ca le meritati din tot sufletul,dar mai intai va doresc multa sanatate sa va dea Dumnezeu sa puteti sa ne invatati si pe noi,asa cum ne pricepem fiecare,dar daca profesorul este bun,apar si rezultatele.
RăspundețiȘtergereFelicitari ! Vazand aceasa minunatie, mi-ai transmis o bucurie fara margini. Intamplator numele meu este Carmen si sunt innebunita dupa frezii, tot intamplator nu am cont pe facebook :) deci, pot sa iau acest tort ca fiind o surpriza si pentru mine. Multumesc ! Sper ca la urmatoarea mea aniversare sa ma pot bucura si eu de acest tort pretios. Numai bine va doresc !
RăspundețiȘtergereBine ai venit pe site-ul meu, Carmen, in aceasta lume dulce a minunilor realizate din fondant !
Ștergere