duminică, 26 februarie 2012

Tort botez pentru Ingrid

Se pare ca este sezonul berzelor. Si pentru Ingrid, mamica ei a dorit pe tortul de botez o barza, care sa aiba putin grija de fetita. Ce bona mai buna decat barza ar fi putut gasi ? Fetita doarme linistita cu ursuletul alaturi, iar celelalte jucarii s-au pregatit de petrecere. Si-au pus coifuri colorate , au si trompetele, dar inca nu le-am dat, pentru a nu trezi fetita. Vin si ceilalti invitati, cu trenul. Si vor mai veni si altii. Eu zic sa mergem si noi sa vedem ce tort frumos a avut Ingrid la botez!

34 de comentarii:

  1. Cum sa nu fie un botez de pomina cu invitati unul si unul,imbracati la 4 ace,dornici sa-i ureze minunii de fetita La multi ani? Felicitari pt tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze am uitat sa ma semnez Tizza ta

      Ștergere
  2. Totul e minunat.Rosemary

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru tort...ca de obicei e minunat! Sper ca vei avea urmasi! Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela. Urmasi ? Am deja doua fete superbe, care imi calca pe urme. Una aici in Bucuresti, iar cealalta la Constanta.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Iar iti voi spune, multumesc, multumesc si iar multumesc. Chiar nu mai cuvinte de a multumi pentru faptul ca sunteti mereu alaturi de mine.

      Ștergere
  5. Multi ani fericiti, micutei Ingrid, iar pentru dv. multumiri pentru sufletul cald si lumea minunata pe care o pot admira aici. Va respect munca atat de migaloasa.
    Mihaela E.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, este intradevar o munca migaloasa, dar in acelas timp fascinanta.

      Ștergere
  6. Va rog din suflet sa imi spuneti cam ce dimensiune au figurinele facute de dvs. Eu am facut elefantei dar mari nu sunt chiar asa dragalasi. Va multumesc. Sunteti minunata. Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, figurinele au diverse dimensiuni. sase, opt, zece centimetri.

      Ștergere
  7. minunat..draga VIORICA..ce mai poti spune...nu mai am laude..cand un om da mereu clasa..bravoooooooo..pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg, asa cum si eu nu mai cuvinte sa va multumesc.

      Ștergere
  8. Cum ai reusit asa un material frumos pt. rochita? Rosemary

    RăspundețiȘtergere
  9. VA FELICIT DIN SUFLET DIN NOU SI VA MULTUMESC PT TOT! MINUNAT , DEOSEBIT, UNIC !!! NU MAI AM CUVINTE! SUNTETI CEA MAI TARE!BEBELUSUL E ... MA REPET DAR NU AM CE SA FAC: MINUNAT!

    MIHAELA STOICA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, multumesc mult. Te imbratisez si te astept mereu.

      Ștergere
  10. D-na Viorica faceți dintr-un simplu tort o OPERA de ARTA. Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eiiii, chiar o opera de arta, nu stiu, dar o poveste dulce, cu siguranta.

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Spectaculos, este cuvantul. Asa a dorit si mamica lui Ingrid.

      Ștergere
  12. Buna ziua dna Viorica,
    Am tras aer in piept, felicitari! :))
    Va pup si va urez o saptamana plina...de satisfactii!
    Laura Nechita

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua D-na Viorica,

    Sunteti un izvor nesecat de inspiratie, daruire, frumos, rabdare si perseverenta.Va admiram fiecare opera de arta pe care o realizati dar si gandurile impartasite..un exemplu bun ( putin zis) pentru orice muritor.
    Nu trebuie sa ne multumiti, ati dat dovata de respect de cel putin acum un an..este de la sine inteles. Sa nu uitam sunteti om, si timpul dv este la fel de pretios ca pentru fiecare dintre noi; ceea ce incerc sa spun este faptul ca va apreciez si pt simplu fapt ca reusiti la fiecare comentariu sa spuneti cel putin "multumesc" FELICITARI!!
    Ne numaram prntre norocosii care vor gusta cel putin unul dintre torturile dv..cu nerabdare asteptam acest moment :-)
    Apropo de "gust" ati incercat vreodata sa folositi la prepararea tortului faina de ovaz sau hrisca, sau zahar brun sau sucanat?

    Cu zambete in suflet asemeni unei prime zile de primavara va imbratisam cu drag!

    Carla & Simona :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu am incercat aceste ingrediente. Eu fac un numar limitat de torturi, asa ca nu fac decat un singur fel de tort. Reteta mea consacrata, reteta mea de tort de casa, din ingrediente naturale, fara prafuri, creme instant sau alte adaosuri.

      Ștergere
  14. Cum reusiti sa faceti asa superbe fonditele alea mari? Miha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greu de explicat. Doar aratandu-ti cum se fac, poti intelege. Dar incearca, si sigur vei reusi.

      Ștergere
  15. FELICITA PT. ACESTE OPERE! ANGELA

    RăspundețiȘtergere
  16. va rog sa ne spuneti ce folositi la fondantul cu care acoperiti tortul,este foarte alb....exista ceva ce-l deschide la culoare?mereu mai mult decat grozava!!!!!multumesc,inna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Inna. Posibil sa existe. Eu nu stiu. Mierea este cea care coloreaza pasta. Eu folosesc miere de salcam, care este aproape incolora.

      Ștergere