vineri, 25 februarie 2011

Tort Taramul Apelor

Intr-o zi am fost rugata sa fac un tort pentru inaugurarea unui brand. Apa minerala. Atat mi s-a dat ca informatii. Doamne, ce mi-am batut capul ! Nu stiu de ce, dar gandul ma tot ducea la o sticla cu apa. Banal. Si dintr-o data, mi s-a aprins beculetul. Apa, izvor, natura. Si m-am pus pe treaba. Sper ca va place ce a iesit. Ei au fost mai mult decat uimiti. Iar de mancat,...nu a ramas nimic. Se bateau pe pietricelele de pe tort. Nu le venea sa creada ca sunt din zahar.





E un tort care mi-a facut mare placere, si bucuria cu care a fost primit, m-a incantat si mai mult. Asta insemna ca am mai facut un pas in noua mea pasiune.





11 comentarii:

  1. Viorica ma bucur ca l-am gasit,am sa-l studiez constiincioasa,pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Doinitza. Promit sa pun poze pas cu pas, cum fac decorurile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am reusit sa fac dintr-o tema anosta, un tort ca o poveste. Multumesc inca o data pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc. Nici nu iti dai seama cat de rasplatita sunt prin aprecierile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, ar trebui sa trimiti cateva poze la o cofetarie internationala, arata senzational ce faci tu si banuiesc si gustos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Senzational ce vad pe site-ul acesta, felicitari, ar trebui sa trimiti cateva poze la o cofetarie internationala sau poate un hotel...Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, dar de ce sa trimit ? Cine vrea sa le vada, sa se uite si singur.

      Ștergere
  7. Sunt extraordinare toate torturile si cred ca orice as spune nu e suficient pentru a descrie uluirea pe care am trait-o cand am vazut ce puteti face. As vrea sa stiu daca se mai tine vreun curs in decembrie sau ianuarie anul viitor.
    Va multumesc!
    Tatiana Pandele

    RăspundețiȘtergere