marți, 22 februarie 2011

Tort Casuta VerdeEiii, a venit apoi momentul in care am imbracat primul tort in pasta de zahar. Am facut decorurile cu cateva zile inainte, apoi cand a trebuit sa le montez,...m-am hotarat. Pasta de zahar. M-am temut ca va fi greu. De fapt a fost. Sau poate doar emotiile mele m-au facut sa mi se para greu. Dar pe langa realizarea casutei, facuta integral din pasta de zahar...a fost floare la ureche. Casuta, am conceput-o eu, iar sotul meu mi-a proiectat-o ( e inginer constructor ). A facut intai o macheta din carton, si abia apoi am trecut la treaba. Mi-a placut ce a iesit.

11 comentarii:

 1. Poti visa ca vei avea o casa dulce,sigur cu ajutorul tau.E mai mult decat un vis, e realitate. Multumim ca putem visa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Wawwwwwwww, e minunat, dar de unde atata rabdare, felicitari pt ce ai creat. Cred ca ia mult timp asamblarea unui tort, imi inchipui ce multa munca. Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, Maria, asamblarea unui tort, iti ia ceva timp, dar decorurile, si mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 4. e minunat ...o casuta superba si un tort perfect,felicitari!!

  RăspundețiȘtergere
 5. sunte-ti talentata este prea putin spus artista de asemenea sunte-ti idolul meu bravo bravo..........

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc, ma simt magulita,...dar recunosc, imi place.

  RăspundețiȘtergere
 7. Cum mie imi place iarna sunt inebunita cu casutele.Felicitari

  RăspundețiȘtergere
 8. Felicitari ! E fff frumos ! am tot cautat pe internet o casuta "dulce" si ce-am vazut m-a ingrozit.....dar , m-am alinat cand am vazut aceasta casuta !

  RăspundețiȘtergere
 9. foarte frumos.felicitariiiii

  RăspundețiȘtergere